<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

10 ting kun den nye skiløber forstår

Udgivet af den 24-02-2021 15:33:03

Vi har alle sammen været der. Vi skulle have ski og støvler på første gang. Nogle af os lærte det, da vi var små, andre er kommet efter det senere.

Hvis du først har lært at stå på ski senere i livet, er der er række ting du helt sikkert kan nikke genkendende til herunder. Her er 10 ting, som kun nybegynderen forstår. 

1. Ømme lår, baller og lægge! 

Ploven er måske en effektiv måde at bremse på, men nu vralter du som en cowboy. 

2. Kakao-stop! 

De andre virker ustoppelige, men du trænger til at lade batterierne op og få syren værk fra benene. Er det kun dig, der synes, at en kop varm kakao og en chokoladebar er noget man ikke kan få ofte nok? 

3. Pauseeee! Må jeg lige få vejret, gutter? 

Netop som du kommer ned til de andre, der står og venter, bliver der sagt: “Så er vi samlet. Lad os køre videre.” Det bliver et klart nej fra dig! 

4. Skistøvler  

Hvem har opfundet dem? Det er jo et torturredskab. Går man virkelig rundt i dem frivilligt?  

5. De forbandede skistrømper! 

Uanset hvor meget du hiver og trækker i dem, vil de ikke makke ret. 

6. Balancegang i liftkøen? 

Hvordan kan alle andre bare stå helt stille i liftkøen? Du skøjter rundt, prøver febrilsk at holde balancen og forsøger at undgå at køre op i nogen. Når det show endelig er forbi, er næste projekt jo ikke at vælte på vej ind eller ud af liften! 

7. “Jeg troede, vi var på ferie 

De her ski er jo latterligt store, tunge, trælse og uhåndterlige at bakse rundt med sammen med for ikke at nævne støvler, stave, hjelm og briller. Hvor blev min liggestol på Mallorca af? 

8. Snowboardstøvler 

“Hmm, jeg kunne også skifte til snowboard?” De støvler ser virkelig dejlige ud at gå rundt i. Mon ikke snowboard også er nemmere at stå på ... 

9. Av min r*v! 

“Forbandede *!?#”/ snowboard!!”  

10 . “Jeg troede, vi var på ferie – 2 

Undskyld, hvad tid sagde du, vi skulle op i morgen? Klokken 7 .. Jamen, det er da lige det vi skal. Selvfølgelig skal vi da være de allerførste ved den uåbnede lift 

Er der nogle situationer vi har glemt? Så del dem endelig med os! 

Hvilke situationer kender du, eller din nye skimakker til?

Apropos skimakker. Er du frisk på at samle et slæng, som griner af sig selv og hinanden, så er en gruppeskiferie perfekt til formålet. Og hvis der skal ekstra flødeskum på det hele, har du så hørt om ski-in/ski-out? 

Kategorier: Alperne, Good-to-know, Skiløb, Ny på ski

Slopetrotters blog om skiløb

Hos os handler det om skiløb, oplevelser på ski og så ellers lidt mere om skiløb. Vi elsker når støvlerne klikker sig fast på skiene og når sneen knirker. Vi får sus i maven lige inden det går nedad i brede sving, i foroverbøjet æggestilling eller i lettere tilbagelænet stil på off-pisten. Her på bloggen kan du læse om skiløb som vi elsker det. 

Har du en god idé til en historie, der kan glæde andre skiløbere, er du meget velkommen til at skrive til os på: slopetrotter@slopetrotter.dk 

    Seneste blogindlæg