<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Alpernes fem længste pister

Udgivet af den 24-02-2021 15:38:42

Der er rigtig mange skiområder at vælge imellem i Alperne, hvilket betyder, at der er endnu flere pister at udforske. Alt fra brede blå til udfordrende sorte pister kan du finde i Alperne. Men du vil have en virkelig lang skitur, hvor skal du så tage hen? Her kan du se Alpernes allerlængste pister.

blogg10(2)


1. Cervinia
Piste 1, 22 km
Sværhedsgrad: Rød

Med sine hele 22 km topper Piste 1 i Cervinia listen over de længste pister i Alperne. Fra Klein Matterhorn kan du køre ned ad denne piste, der også er kendt under navnet Piccolo Cervino. Ikke nok med at det er en af verdens længste pister, der er også ret bred. Her kan du virkelig udfordre dig selv, og se om du kan klare turen ned uden pause!

2. Sölden
Glacier-Sölden, 15 km
Sværhedsgrad: Blå/rød

Ikke ligeså lang som den i Cervinia ... men Sölden har også en god lang piste på imponerende 15 km! Fra toppen af Schwartze Schneide og hele vejen ned til byen går Söldens længste piste. Du bevæger dig hele 2.000 højdemeter ned, hvilket er helt unikt i Østrig.

3. Val Thorens
Cime de Caron, 12 km
Sværhedsgrad: Blå/rød

Fra toppen af Cime Caron ned til det laveste punkt af Les Menuires strækkes Val Thorens' længste piste sig med sine 12 km. Godt nok kan det sidste stykke nok bedst betegnes som en transportstrækning, som ikke byder på de store udfordringer. Men det skal vel ikke forhindre dig i at teste Val Thorens' længste piste?

4. Ischgl
Eleven, 11 km
Sværhedsgrad: Rød/sort

Pist Eleven i Ischgl er - som navnet antyder - 11 km lang. Eleven har sin start på Greitspitze, der ligger 2.872 meter over havet, og som er det højeste punkt i hele Tyrol, hvor du kan stå på ski. Den første del af pisten er sort, men derefter er den rød hele vejen ned til Ischgl.

5. Bad Gastein
H1/H2, 10,5 km
Sværhedsgrad: Rød

Bad Gastein tager femtepladsen på listen over Alpernes længste pister. Pisterne H1 og H2 udgøre tilsammen Bad Gasteins længste piste på 10,5 km. Pisten er desuden den længste i den østlige del af Alperne. På H1/H2, som ligger i Bad Hofgastein, kan du virkelig få øvet dine store carvingsving.

 

Kategorier: Skiløb

Slopetrotters blog om skiløb

Hos os handler det om skiløb, oplevelser på ski og så ellers lidt mere om skiløb. Vi elsker når støvlerne klikker sig fast på skiene og når sneen knirker. Vi får sus i maven lige inden det går nedad i brede sving, i foroverbøjet æggestilling eller i lettere tilbagelænet stil på off-pisten. Her på bloggen kan du læse om skiløb som vi elsker det. 

Har du en god idé til en historie, der kan glæde andre skiløbere, er du meget velkommen til at skrive til os på: slopetrotter@slopetrotter.dk 

    Seneste blogindlæg