<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Bad Gastein - Tips fra guiderne til skiløb og natur

Udgivet af den 24-02-2021 15:17:46

Lad dig inspirere til en uge på ski i østrigske Bad Gastein baseret på guidernes fifs.

Bad Gastein er bare et godt sted, siger Slopetrotters guider sæson 2018/19 .

Byen har alt fra fantastisk skiløb til velvære i et af de bedste østrigske kurbade.

BadGastein-22_marts

Byen

Bad Gastein i Østrig er en charmerende by, med smukke bygninger i hjertet af dalen omgivet de hvidklædte alpetoppe. Dette er blandt andet en af grundene til, at det er blevet så populært som det er.

Udover skiløb tilbyder Bad Gastein hyggelige restauranter, diverse sportsforeninger, pulsende natteliv og er desuden også berømt for sine varme kilder.

Efter en lang dag på pisterne er der rig mulighed for at afslutte dagen med en kold øl på de mange apres-ski barer eller tage et smut i det på populære kurbad.

Skiløb

Skiterrænet ligger i 1.000 til 2.700 meter over havets overflade i de fem skiområder, og uanset hvilket niveau du er på, er der ruter og udfordringer for alle. Hvis du søger et familievenligt område med blå og røde pister, er Bad Hofgastein og Dorfgastein et paradis.

Med dette at sige, er området varieret og der er noget for alle. Og når det gælder skiløb, er udvalget også stort og det er her, man finder Salzburger-områdets længste piste på 10,5 km.

Er man derimod på udkig efter et stejlere terræn, så er Sportgastein sagen, her er off-pisten også særdeles god.

En by med gang i den

Hvis der er en ting, denne by ikke gør, så er det at sove. Hvert år afholdes der en række fede begivenheder, såsom Red Bull Playstreets, is-klatring, alpint skiløb og koncerter på bjerget og i byen.

Ligeledes byder byen på hyggelig østrigsk atmosfære, gæstfrihed og smukke omgivelser.

Alt i alt har Bad Gastein masser at byde til dem, der elsker at stå på ski og afterski.

De bedste snehilsener fra Slopetrotter-guiderne i Bad Gastein, sæson 2018-19.

Er du klar til at pakke kufferten på vej til Bad Gastein?


 
Læs mere: Skiferie i Østrig

Læs mere: Slopetrotters guideservice i Alperne

Kategorier: Bad Gastein, Alperne, Good-to-know, Skiløb, Insider, Off-piste, Østrig

Slopetrotters blog om skiløb

Hos os handler det om skiløb, oplevelser på ski og så ellers lidt mere om skiløb. Vi elsker når støvlerne klikker sig fast på skiene og når sneen knirker. Vi får sus i maven lige inden det går nedad i brede sving, i foroverbøjet æggestilling eller i lettere tilbagelænet stil på off-pisten. Her på bloggen kan du læse om skiløb som vi elsker det. 

Har du en god idé til en historie, der kan glæde andre skiløbere, er du meget velkommen til at skrive til os på: slopetrotter@slopetrotter.dk 

    Seneste blogindlæg