<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Book-selv eller pakkerejse

Udgivet af den 24-02-2021 15:10:50

Hvad er egentlig de største forskelle mellem at booke selv og booke skiferien som pakkerejse via et skibureau?

Mange tror, at det er billigere at booke selv - og derfor bruger de timevis på at arrangere skiferien selv.

Men i virkeligheden kan det i langt de fleste tilfælde slet ikke svare sig!

Faktisk kan du spare flere tusinde kroner på din skiferie ved at booke via skibureau, bl.a. fordi du får liftkort og transfer med i prisen, som koster langt mere end du tror...

Så lad os tage myterne omkring skiferie som pakkerejse via skibureau en gang for alle - og enten aflive eller bekræfte dem. Så er du forhåbentlig endnu bedre rustet til at vælge din skiferie næste gang! 

MYTE 1: Det er dyrere at booke en pakkerejse

→ FALSK

Det er ikke altid dyrere at booke med et skibureau end det er at booke selv.

I en sammenligning af et lignende produkt, som vi tilbyder, er der faktisk en forskel på hele 8.000 kroner, hvis du booker selv. Ja, jeg sagde 8.000!

Det jeg har sammenlignet er en skiferie for 2 til Canazei i uge 4 med fly fra Kastrup, transfer, ophold på det samme hotel og 6 dages liftkort.

Priserne blev:
Slopetrotter: 16.190 DKK

Gør-det-selv pris: 24.132 DKK

Book-selv prisen er beregnet ud fra billigste direkte fly via Momondo og hotel på booking.com. Udover det, er det prisen på transfer fra lufthavnen og liftkort, som måske koster mere end du tror. Transfer og liftkort udgør nemlig 7.546 kr. af det totale beløb.

*Priserne er hentet den 13/9-17 og kan derfor være anderledes, hvis du kigger på en anden dato.

slopetrotter_book-selv_vs_skibureau1

MYTE 2: Det tager ikke så lang tid at booke sin skiferie selv

→ FALSK

Alle der har gjort det, ved hvor lang tid det i virkeligheden tager. 

Alene ovenstående søgning tog en time. Og det var på et konkret hotel, på en konkret dato. Hvis du skal sammenligne med andre hoteller, andre uger og endda andre destinationer, kan det tage fulde arbejdsdage! 

Vidste du at det tager i gennemsnit ca. 25 dage fra tanken om en skirejse til selve bookingen af den?

Så hvis du kontakter os med det samme, kan vi lade os gøre det tidskrævende job. Og du kan spare en hel måned!

MYTE 3: Det er mere usikkert at booke via rejsebureau

→ FALSK

Booker du en pakkerejse hos et rejsebureau er du omfattet af pakkerejseloven. En lov lavet til at beskytte dig som forbruger.

Det betyder, at du er dækket af rejsegarantien, som f.eks giver dig beskyttelse, hvis et flyselskab går konkurs. Og er vi i sjældne tilfælde nødt til at ændre noget, vil du blive underrettet i god tid og derefter være berettiget til en erstatningsrejse eller selvfølgelig at annullere købet.
Du har ikke denne beskyttelse, hvis du bestiller fly og hoteller selv.

Pakkerejseloven beskytter dig mod ændringer i rejsen, men ikke hvis der sker noget for dig eller du bliver syg før afrejse. Derfor er det stadig en god ide at tegne en rejseforsikring og afbestillingsforsikring.

Vidste du desuden, at vi har ski-garanti? Det betyder, at hvis der ikke er nogle åbne pister, sørger vi for at du kommer til nærmeste skiområde med åbne pister! Den service får du bestemt heller ikke, hvis du booker hotel og fly selv…

slopetrotter_book-selv_vs_skibureau3

 

MYTE 4. Det er nemmere at booke via skibureau

→ SANDT

Det ér bare enklere at booke via et skirejsebureau end at booke selv. Enklere, nemmere og hurtigere.

Det er super enkelt, for når du booker din pakkerejse indgår alt. Så det betyder, at du ikke behøver tænke på:

  • Transport
  • Transfer
  • Indkvartering
  • Liftkort
  • Guideservice

Du behøver heller ikke stå i kø for at hente dit liftkort. Du får nemlig dit liftkort af guiderne, når du ankommer til destinationen. Nogle destinationer ligger langt fra lufthavne og kan derfor være svære og dyre at komme til… Men det behøver du heller ikke bekymre dig om - det sørger skibureauet for.

Så, det eneste du skal gøre er at booke rejsen, læne dig tilbage og glæde dig til at få skiene på. 

Enkelt, ikke?

slopetrotter_book-selv_vs_skibureau4

MYTE 5. Du får mere service når du booker en pakkerejse

→ SANDT

Når du booker en pakkerejse, tager både rejserådgivere og guider sig af dig!

Det betyder at du får personlig service inden, under og efter din skiferie. Det får du slet ikke på samme måde, når du booker rejsen selv. Så skal du selv holde styr på alt det praktiske.

Desuden sidder vores rejserådgivere med rigtig meget viden og erfaring, som du ikke kan google dig frem til. De kan derfor hjælpe dig med at finde den skiferie, som passer dig aller bedst.

Vidste du desuden, at 72% af vores gæster synes at vores guider bidrager til en ekstra god oplevelse på skiferien? Det betyder altså, at selv hvis du ikke har brug for hjælp under din skiferie, kan de alligevel være med til at gøre den endnu federe!

Og det er jo dét, det handler om i sidste ende… At du får den fedeste skiferie!

guide-5

Jo, du kan sagtens booke din rejse selv, men du skal være forberedt på at det kan koste dig utroligt mange timer og penge. I langt de fleste tilfælde kan det ikke betale sig.

Du får en bedre oplevelse og bedre pris, hvis du booker en pakkerejse via skirejsebureau. Samtidig med at du er dækket af pakkerejseloven og har en ekstra tryghed via din guide på destinationen. Skulle uheldet være ude, kan du føle dig helt tryg - guiderne hjælper dig!

Og som sagt er det ikke altid dyrere… Tværtimod. Uge 4 i Canazei er i hvert fald bestemt ikke ;-)

Hvis jeg har overbevist dig kan du jo bruge rejsesøgeren øverst på siden, eller vores kontaktformular til at få et personligt og uforpligtende tilbud - helt skræddersyet til dig og dine behov.

Og så håber jeg du får en helt fantastisk skiferie, når du når dertil - uanset hvordan eller hvor, du har booket den. :-)


Mvh. Claudia

Life is better on the Slopes...
/Slopetrotter

Kategorier: Good-to-know, Billig, Slope vs. DIY, Skiferie

Slopetrotters blog om skiløb

Hos os handler det om skiløb, oplevelser på ski og så ellers lidt mere om skiløb. Vi elsker når støvlerne klikker sig fast på skiene og når sneen knirker. Vi får sus i maven lige inden det går nedad i brede sving, i foroverbøjet æggestilling eller i lettere tilbagelænet stil på off-pisten. Her på bloggen kan du læse om skiløb som vi elsker det. 

Har du en god idé til en historie, der kan glæde andre skiløbere, er du meget velkommen til at skrive til os på: slopetrotter@slopetrotter.dk 

    Seneste blogindlæg