<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Canazei - Tips fra guiderne til skiløb og natur

Udgivet af Hubspot System den 24-02-2021 15:35:44

 

Tag med på skitur med Slopetrotters guider i det italienske skimekka, Canazei. Lad dig inspirere til en uge på ski i Italien baseret på guidernes fifs.

Hvordan vælger du det rette sted i junglen af destinationer og nedfarter, i skyen af frisk pulversne og blændende solskin?

Hos Slopetrotter er vi eksperter i Alperne, og vi viser dig, hvor og hvordan du kan komme rundt mellem pister og liftsystemer.

Vi er bedst til sne og eventyr, og vi er de største i Canazei, Italien.
 

Canazei Skiferie Slopetrotter

Tyrolerstemning i Italien

Canazei ligger i det østlige Italien i den øverste del af Val di Fassa tæt på både Bolzano, Verona og Innsbruck. Canazei grænser op til flere forskellige nabobyer og hører til det alpine distrikt Trentino.

Bjergene strækker sig højt på begge sider af landsbyen og giver et kraftfuldt og smukt billede af de uregelmæssige, skarpe og lodrette former i Dolomitterne.

Området viser klart den kulturelle sammensmeltning mellem Østrig og Italien, og giver en klassisk tyrolsk oplevelse gennem alt fra mad til arkitektur og udsmykning.

Canazei Skiferie Italien Slopetrotter

Italiens bedste skiområde

Gennem Canazei strækker Dolomiti Superski sig, som med sine 1.200 kilometer piste og over 460 lifter udgør verdens største skiområde. Pisterne bevæger sig gennem 12 forskellige skiområder som er med på UNESCOs liste over verdensarv: Dolomitterne. 

I år blev Dolomiti Superski kåret til Italiens allerbedste skiområde, en nominering, der er retfærdig, når man ser på kvaliteten af de solbeskyttede skråninger.

Sellamassivet i Canazei

Hjertet af Dolomiti Superski hedder Sellamassivet. Sellamassivet er hovedpersonen i det enorme skisystem, som Dolomiti Superski står for. Omkring Sellamassivet kører du på Sellaronda, i alt 40 kilometer, heraf 26 i piste.

Turen er forbundet med et stort antal lifte og kan gennemføres både med og mod uret i enten den grønne eller orange retning. Begge veje rundt holder samme sværhedsgrad med for det meste røde og blå nedfarter, og fungerer godt som en rundkørsel i området. Her vil du blive forkælet med et uendeligt valg af afstikkere og ekstra ture.

Sellaronda er perfekt for dig der er en skiløber, som aldrig vil opleve den samme piste mere end to gange.

Skiferie Canazei Italien Slopetrotter

Gletscheren Marmolada i Canazei

Marmolada-gletscheren, også kendt som "dronningen af Dolomitterne", hører til Dolomitternes bjergkæde med den højeste spids på 3.343 meter over havet og grænser op til Veneto og Trentino-distriktet.

Gletscheren er knyttet til områder omkring Arabba, Civetta og Sellaronda og er kendt for sin høje højde og "la Bellunese", Dolomiternes længste piste på 12 km. Marmolada er ofte på listen over "must do’s", og den fantastiske udsigt retfærdiggør det i den grad.

Hvis du beslutter dig for at besøge Marmolada, bør du tage tidligt afsted, lige før liften åbner, så vil du opleve gletscheren bedst på nypræparerede pister!

Lagazoui Canazei Slopetrotter Skiferie

Hidden Valley i Canazei

Hidden Valley er Dolomiternes skjulte perle med fantastiske omgivelser og en nervepirrende historie. Få skråninger giver dig en lige så autentisk følelse af ødemark og afsondrethed som Hidden Valley.

Pisten starter fra toppen af bjerget Lagazoui på 2.752 meter, startende fra Refugio Lagazoi, et overnatningshotel med tilhørende restaurant og bar, hvor vi også nogle gange holder vores skisafari. Pisterne slynger sig gennem dalen mellem rå klippevægge og frosne isfald. I området er minder fra Første Verdenskrig med synlige skudhuller og udkigsposter i bjergene.

Turen ender med hest og vogn langs en frosset flodbund. Her trækkes du i et roligt tempo på ski, ved vognen med dine hænder om et reb. Hidden Valley giver dig alt det bedste, som Dolomitterne har at byde på!.

Med udgangspunkt i Canazei kan du give den gas dybt ind i Dolomiti Superski, altid omgivet af Dolomiternes utrolige natur. Vinterens næste skitur er ganske enkelt valgt for dig: Canazei!

De bedste snehilsener fra Slopetrotter-guiderne i Canazei, sæson 2018-19.

Er du klar til at pakke kufferten på vej til Canazei?


 
Læs mere: Skiferie i Italien

Læs mere: Slopetrotters guideservice i Alperne

Kategorier: Canazei, Italien, Alperne, Good-to-know, Skiløb, Insider, Off-piste

Slopetrotters blog om skiløb

Hos os handler det om skiløb, oplevelser på ski og så ellers lidt mere om skiløb. Vi elsker når støvlerne klikker sig fast på skiene og når sneen knirker. Vi får sus i maven lige inden det går nedad i brede sving, i foroverbøjet æggestilling eller i lettere tilbagelænet stil på off-pisten. Her på bloggen kan du læse om skiløb som vi elsker det. 

Har du en god idé til en historie, der kan glæde andre skiløbere, er du meget velkommen til at skrive til os på: slopetrotter@slopetrotter.dk 

    Seneste blogindlæg