<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

En uge i Livigno!

Udgivet af den 24-02-2021 15:43:11

 

LIVblogg5(1)Efter at have arbejdet som guide i Livigno en hel sæson, så kan man altså godt længes efter de italienske alpetoppe. Den seneste uge har jeg dog haft fornøjelsen af at bytte kontorarbejdet ud med guideuniform og udsigt over pisterne! Arbejdsugen bød derfor på skiløb, afterski og glade gæster.

Læs mere om min uge i Livigno her!

Lørdag:
Efter busturen ankommer jeg til smukke Livigno. Som guide er lørdag ankomstdag, og så snart jeg selv er kommet ud af bussen, er det tid til at byde alle ugens nye gæster velkommen til Alperne.

Søndag:
Dagen starter med hotelbesøg for at sikre, at alle gæster har fundet sig til rette efter ankomstdagen, og for at høre, om de har nogen spørgsmål. Derefter err det tid til ugens første fælles skiløb på Carosello-bjerget. Vi guider viser vores favoritpister, mens alle nyder det lækre solskinsvejr. Efter en dag fyldt med skiløb fortsætter vi med afterski på Alegra. Ugen kunne ikke have startet bedre!

Mandag:
Endnu en dag med fælles skiløb, men denne gang foregår det på Mottolino-bjerget, som er min personlige favorit i Livigno. Fordi der kommer mange gæster til det fælles skiløb, deler vi os op i forskellige grupper for at tilpasse skiløbet til alle. De gæster, som har valgt at køre med i "mellemgruppen", kører med mig - her er der lidt mere fart på end i "kaffe- og kagegruppen", men det går langsommere end i "turbogruppen". Vi havde en super dag, og Mottolino viste sig fra sin allerbedste side med rigtig gode pister, få mennesker og blå himmel.

Mandag aften bød på vin- og ølsmagning. To rigtig gode arrangementer, hvor man får mulighed for at teste lokale vine og forskellige typer øl. Så elsker du vin, så gå ikke glip af vinsmagningen! Og vil du have et nyt perspektiv på øl, så tag med til ølsmagning!

blogg5(2)(1)

Tirsdag: 
”Livigno by Night” er tirsdagens hovedarrangement. Her viser vi guider, hvor det bedste natteliv i Livigno findes. Aftenen begyndte med god stemning, da vi sammen så håndboldkampen mellem Danmark og Sverige. Efter kampen bevægede vi os videre rundt på tre forskellige klubber og dansede natten lang.

Onsdag:
Om onsdagen havde jeg fri, så jeg tog selvfølgelig ud på pisterne. Jeg stod på ski på Mottolinosiden og spiste frokost på Camanell, hvilket jeg altid anbefaler alle gæster. Her serverer de nemlig Livignos bedste kylling og salsasauce!

Torsdag: 
Om torsdagen arrangeres Livignos absolut bedste arrangement; picnic! Her bydes på lokale specialiteter, musik, ansigtsmaling for børnene og rigtig god stemning. Når alle er mætte, afsluttes picnicen med en kælkekonkurrence, som altid bringer smilene frem hos både store og små.

Fredag:
Ugen begynder at nærme sig sin slutning, så fredag var en stille og rolig dag med skiløb, afterski og planlægning af ankomstdagen lørdag.

Lørdag:
Alt er pakket og klart, og jeg er parat til den sidste dags arbejde, inden jeg hopper på bussen mod København om aftenen. Jeg har haft en fantastik uge i Livigno, og jeg håber, at ugens gæster har haft det på samme måde. Jeg takker Livigno for denne gang - vi ses forhåbentlig snart igen!

-Life is better on the Slopes!

 

Vil du vide mere om, hvad der sker i Alperne? Så følg os på Facebook og Instagram.

 

Vil du også arbejde som guide i Alperne? Lige nu har vi ledige jobs! Ansøg om verdens bedste job her.

Kategorier: Italien

Slopetrotters blog om skiløb

Hos os handler det om skiløb, oplevelser på ski og så ellers lidt mere om skiløb. Vi elsker når støvlerne klikker sig fast på skiene og når sneen knirker. Vi får sus i maven lige inden det går nedad i brede sving, i foroverbøjet æggestilling eller i lettere tilbagelænet stil på off-pisten. Her på bloggen kan du læse om skiløb som vi elsker det. 

Har du en god idé til en historie, der kan glæde andre skiløbere, er du meget velkommen til at skrive til os på: slopetrotter@slopetrotter.dk 

    Seneste blogindlæg