<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ferierådgivernes favoritter: Et afslappet paradis for dig, der elsker puddersne

Udgivet af den 24-02-2021 15:54:45

I denne korte serie afslører tre af vores ferierådgivere deres favoritdestinationer. Vi er nået til den sidste i rækken, som er svenske Niclas. Han kan tælle mere end 25 besøgte skiområder, så der er mange guldkorn at vælge imellem. Nedenfor kan du læse, hvorfor han udpeger den italienske by Champoluc som sin absolutte favorit.

niclasfavorit1

Hvad er det, som er så godt ved netop Champoluc?

Champoluc er en dejlig, lille by, hvor man virkelig føler sig velkommen. Byen er rolig og hyggelig, og du kan virkelig komme ned i gear og slappe godt af her. Oveni kommer så, at skiløbet er varieret, pisterne velpræparerede og liftkøer et sjældent syn. Alting er lidt mere afslappet hernede, og folk tager tingene som de kommer - derfor er jeg vild med Champoluc.

Har du et særligt minde fra Champoluc?

På et tidspunkt var jeg sammen med to venner ude at spise på restauranten La Grange, som ligger lidt udenfor Champoluc. Og grunden til, at jeg husker netop denne aften, er, at vi var de eneste, som var der. Hele aftenen fik vi exceptionelt god service og virkelig lækker mad. Det føltes meget luksuriøst at få serveret hjemmelavet, italiensk mad i en restaurant, hvor vi var de eneste gæster. Derudover fik vi også rigelige mængder smagfuld, italiensk vin, hvilket kun gjorde besøget endnu bedre.

Hvad må man ikke gå glip af, hvis man tager afsted?

Pisterne og freeride-området i Monte Rosa skal klart på to do-listen, når du er i Champoluc. Her er nemlig masser af lettilgængelig offpiste for alle niveauer.

niclasfavoriter

Har du en interessant historie om skiområdet?

Champlouc har netop fået et nyt welness-center, Montersoaterme, hvilket jo er godt at vide, hvis man har planer om at rejse dertil. Det nye welness-center er noget helt nyt for byen, og det kommer til at tage afslapning i Champoluc til et helt nyt niveau.

Hvem vil du anbefale at tage dertil?

Dem, der vil få mest ud at at rejse til Champoluc, er folk, der brænder for skiløb og er vilde med offpiste, afslappet atmosfære og god mad. Jeg vil anbefale Champoluc til dygtige skigrupper, som vil bruge tid sammen, modne skiløbere og par, da Champoluc også har en hyggelig og romantisk side.

Vil du høre mere om Champoluc, eller er der andre destinationer, som du gerne vil have et par tips til? Så kontakt Niclas eller en af vores andre ferierådgivere her.

Kategorier: Andet

Slopetrotters blog om skiløb

Hos os handler det om skiløb, oplevelser på ski og så ellers lidt mere om skiløb. Vi elsker når støvlerne klikker sig fast på skiene og når sneen knirker. Vi får sus i maven lige inden det går nedad i brede sving, i foroverbøjet æggestilling eller i lettere tilbagelænet stil på off-pisten. Her på bloggen kan du læse om skiløb som vi elsker det. 

Har du en god idé til en historie, der kan glæde andre skiløbere, er du meget velkommen til at skrive til os på: slopetrotter@slopetrotter.dk 

    Seneste blogindlæg