<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hvor skal jeg tage hen på skiferie? Destinationer i Alperne

Udgivet af den 24-02-2021 15:47:22

Der er mange rigtigt gode destinationer at vælge i mellem - og det kan være svært at vælge!

For hvor du skal tage hen, afhænger selvfølgelig af hvem du rejser med, hvad I sætter pris på og meget mere...

Det kan være rart at få anbefalinger fra nogen, som kender alle de forskellige destinationer - og fordelene ved de enkelte. Og har hørt mange, mange gæsters respons på de enkelte steder.

Derfor har jeg lavet en række anbefalinger, som forhåbentlig kan hjælpe dig et skridt nærmere på din næste skiferie.

Jeg håber, du kan bruge det! 

valg-af-destination-1

Rejser du med børn?

→ Vælg Livigno, Passo Tonale eller Wagrain

Leder du efter en familie- og børnevenlig destination, så vil jeg klart anbefale dig Livigno, Passo Tonale og Wagrain.

Alle tre destinationer har gode børneområder og begyndervenlige pister. Så de passer perfekt til de små, som stadig skal lære at stå på ski. I Passo Tonale og Wagrain er der desuden garanteret skandinaviske skilærer. 

Der er også mere udfordrende skiløb at finde på tre destinationer, så voksne og større børn ikke behøver at kede sig.

Og går I efter en hyggelig byer, kan jeg især anbefale Livigno. Her kan I nyde den hyggelige italienske stemning og gæstfrihed. Går du derimod efter korteste transfertid fra lufthavnen, er Wagrain destinationen for dig. Passo Tonale er også et sikkert hit for børnefamilier - bl.a. fordi der er færre turister og lavere priser.

Uanset hvilken du vælger af de tre, er du sikker på en god skiferie for hele familien.

skiferie-med-boern

Rejser I mange sammen?

→ Vælg Canazei eller Bad Gastein

Skal du afsted med vennerne eller kollegerne? Eller er I en stor gruppe? Så synes jeg I skal overveje Canazei eller Bad Gastein.

Begge skiområder byder på masser af varieret skiløb, så alle i gruppen finder pister og skiløb til passende niveau.

I Canazei er der også mulighed for at tage med på skisafari, eller I kan selv tage på opdagelse i det enorme skiområde. Så er I til lidt ekstra ski-eventyr, er Canazei et godt valg for jer. Er I mere til et sublimt natteliv og afterski i verdensklasse, så bør du overveje Bad Gastein.

Skal skiferien byde på noget for enhver smag til gruppen, så vælg Canazei eller Bad Gastein.

rejser-i-mange-1

Vil du have en romantisk tur for to?

→ Vælg Cervinia og Sölden

For kæresteparret er Cervinia og Sölden perfekte destinationer. Her finder du nemlig både førsteklasses skiløb og hyggelig atmosfære.

I Cervinia er der mange muligheder for luksus og forkælelse med skønne middage og lækre vine. Og i Sölden er både skiløbet og afterski af højeste kvalitet.

Hverken Cervinia eller Sölden vil skuffe dig med deres fantastiske skiløb og smukke natur.

Så skal du rejse med din partner, går du ikke galt i byen her.

romantisk-skiferie-for-to-1

Skal skiløbet være i fokus?

→ Vælg Ischgl eller Champoluc

Er du typen, der ikke kan få nok og er på ski fra pisterne åbner til de lukker igen? Så er Ischgl og Champoluc to gode bud til vinterens skiferie.

Her er det nemlig skiløbet, der er i fokus - og det er i absolut topklasse.

I Ischgl er der desuden fuld gas på afterskien. Og hvis du også vil stå på ski uden for pisterne, så er Champoluc helt perfekt. Champoluc er nemlig et vaskeægte offpiste-mekka, og du kan endda prøve den ultimative offpiste-oplevelse, nemlig heliskiing.

Så er du ægte skientusiast, er Ischgl og Champoluc oplagte valg for dig!

fokus-paa-ski-1

Er afterski en vigtig del af skiferien?

→ Vælg Saalbach eller St. Anton

Synes du, at afterski og festlig stemning er en vigtig del af skiferien? Så vil jeg anbefale dig Saalbach eller St. Anton.

Med afterski-steder som Hinterhag Alm og Mooserwirt kan du være sikker på at opleve Alpernes afterski, når det er allerbedst. Selvom du prioriterer afterski, skal selve skiløbet selvfølgelig også være i orden - og det er det absolut på begge østrigske destinationer!

Leder du efter den perfekte blanding af godt skiløb og østrigsk afterski i særklasse, så er Saalbach eller St. Anton lige noget for dig.

mooserwirt-st-anton-1

Der er selvfølgelig også andre destinationer med masser af godt at byde på. Og delte meninger, om hvilken destination, der er bedst til hvad. Men vælger du en af ovenstående anbefalinger, er det svært at gå galt i byen!

Er du stadig i tvivl, kan du altid kontakte os og spørge os til råds. Vi elsker at hjælpe og kan helt sikkert finde en destination, der passer lige perfekt til dig.

Hvad synes du? Har du en særlig destination, som er din yndlings? 

De bedste hilsner,
Claudia
 

Life is better on the Slopes…

LÆS MERE: Se alle destinationer her

Kategorier: Good-to-know

Slopetrotters blog om skiløb

Hos os handler det om skiløb, oplevelser på ski og så ellers lidt mere om skiløb. Vi elsker når støvlerne klikker sig fast på skiene og når sneen knirker. Vi får sus i maven lige inden det går nedad i brede sving, i foroverbøjet æggestilling eller i lettere tilbagelænet stil på off-pisten. Her på bloggen kan du læse om skiløb som vi elsker det. 

Har du en god idé til en historie, der kan glæde andre skiløbere, er du meget velkommen til at skrive til os på: slopetrotter@slopetrotter.dk 

    Seneste blogindlæg