<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kom hurtigt til Les 2 Alpes

Udgivet af den 24-02-2021 15:22:07

Vil du hurtigt ned til de snesikre alpetoppe? Les 2 Alpes ligger i 1.650 meters højde og er derfor et godt valg, hvis du søger en snesikker fransk destination. Med vores nye flyrute til Grenoble er det både nemt og hurtigt at rejse til denne franske perle.

bloggGrenoble

Vi ved, at det er vigtigt for dig at komme hurtigt frem til Alperne, når du skal på en uges skiferie. Derfor har vi udvides med den nye flyrute Kastrup-Grenoble. Fra Grenoble er der en kort transfer på knap to timer til Les 2 Alpes, og du kan derfor ikke komme hurtigere ned til vores nye franske destination!

Når transporttiden er kort, kan du i stedet bruge tiden på at udforske lidt mere af Les 2 Alpes' skisystem. Når du skal rejse hjem fra ferien, går flyet om aftenen, så du har mulighed for en syvende skidag.

Kategorier: Frankrig

Slopetrotters blog om skiløb

Hos os handler det om skiløb, oplevelser på ski og så ellers lidt mere om skiløb. Vi elsker når støvlerne klikker sig fast på skiene og når sneen knirker. Vi får sus i maven lige inden det går nedad i brede sving, i foroverbøjet æggestilling eller i lettere tilbagelænet stil på off-pisten. Her på bloggen kan du læse om skiløb som vi elsker det. 

Har du en god idé til en historie, der kan glæde andre skiløbere, er du meget velkommen til at skrive til os på: slopetrotter@slopetrotter.dk 

    Seneste blogindlæg