<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

La Skieda - Europas største telemarkfestival

Udgivet af den 24-02-2021 15:48:05

blogpost 14 (1) Telemark festival

Er du en ihuga telemarkfan eller er det noe som interesserer deg, og som du kunne tenke deg å prøve? Da skal du reise til Livigno - stedet er nemlig kjent for nettopp telemark. Man kan nesten si at de lokale er (som nordmenn, men med en twist) født med telemarkski på bena! Det er også derfor Livigno er vertskap for Europas største telemarkfestival, La Skieda! 

Hvert år avholdes dette store arrangement som lokker telemarkentusiaster fra hele Europa. I år er det uke 13 festivalen går av stabelen. Under denne uka er det massevis av morsomme og forskjellige arrangement alle er velkomne til å delta i. Et vanlig syn under La Skieda er at folk rett og slett står på ski ikledd sine tradisjonelle landsdrakter.

Noe som også kjennetegner La Skieda er festen som alle de lokale snakker masse om. La Skieda bruker å bli beskrevet som årets arrangement, og det er noe som alle gleder seg til under hele sesongen! Vi forstår godt hvorfor.... Under denne uka kryr det med glade mennesker i Livigno. Det blir ei uke med storslåtte fester, massevis av skikjøring og kulturopplevelser uten sidestykke.

I Livigno er de lidenskapelig opptatt av telemark, og hvis du også er gira på denne form for skikjøring eller vil invitere familie og venner på noe annerledes dette år - ja, da skal du helt klart booke neste års skiferien mens La Skieda foregår i Livigno!

Du kan lesa mer om La Skieda her.

Life is better on the Slopes...

/Slopeteamet

Blogpost 14 (2) telea

Kategorier: Italia, Telemark

Slopetrotters blog om skiløb

Hos os handler det om skiløb, oplevelser på ski og så ellers lidt mere om skiløb. Vi elsker når støvlerne klikker sig fast på skiene og når sneen knirker. Vi får sus i maven lige inden det går nedad i brede sving, i foroverbøjet æggestilling eller i lettere tilbagelænet stil på off-pisten. Her på bloggen kan du læse om skiløb som vi elsker det. 

Har du en god idé til en historie, der kan glæde andre skiløbere, er du meget velkommen til at skrive til os på: slopetrotter@slopetrotter.dk 

    Seneste blogindlæg