<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Livigno - Tips fra guiderne

Udgivet af Hubspot System den 24-02-2021 15:51:54

 

Tag med på tur med Slopetrotters guider i den italienske perle, Livigno. Lad dig inspirere til en uge på ski i Livigno baseret på guidernes fifs.

”... men hvorfor elsker du Livigno så meget?” er et spørgsmål, jeg ofte får.

Jeg vil nu gøre mit bedste for at besvare dette spørgsmål. Jeg elsker Livigno af tusind forskellige grunde. Livigno har ikke kun et af de bedste skiområder, jeg har besøgt, men er også en af de mest hyggelige skisportsbyer i Alperne.
 

Guider Livigno

Skiløbet i Livigno

Livigno er en lille landsby i Italien, der ligger 1.816 meter over havets overflade med nedfarter i højder op til 2.796 meter. Skiområdet består af to bjergsider - Carosello og Mottolino. Sammen udgør de to bjergsider 115 kilometer fantastiske pister.

Det er let at tro, at skiområdet er mindre end det er. Faktum er, at nogle skråninger er så brede, at de kunne have været opdelt i tre. Livigno investerer i kvalitet før kvantitet, så hvis du prøver at finde en dårlig piste i Livigno, bliver du nødt til at lede i lang tid. Området har alt fra lange, begyndervenlige, blå nedfarter til udfordrende sorte.

Kan du lide sol? Så er du kommet til det rette sted. Livigno har over 300 solskinsdage om året, ligger blandt de forreste i konkurrencen om at være den mest solrige landsby i Europa. Derudover er Livigno et af de mest snesikre skiområder med en sæson, der strækker sig indtil slutningen af april.

Aqualand-Livigno-sjov-uden-for-pisten

Livet i byen

Byen tilbyder mere end bare skiløb og er velegnet til både familier med store og små børn. På bjerget tilbydes oplevelser som snescooter og paragliding. Der er et stort vandland ved navn Aquagranda med tre afdelinger: Fitness & Pool, Slide & FUN og Wellness & Relax.

Der er også bowling, skøjteløb, gokart på is og et mejeri, der producerer Livignos absolut bedste is.

Derudover er der en lang gågade midt i byen. Her ligger alt fra luksuriøse butikker til hyggelige restauranter. Byens unikke historie gør Livigno til et toldfrit område, som naturligvis bidrager til utrolige shoppingmuligheder.

Livigno ny kväll

Afterski i Livigno

Noget, som ikke må glemmes, er Livignos livlige natteliv. Med afterski-barer som Stalet, Kosmo og Alegra samt klubber som Bivio og Miky's, kan du danse hele ugen, hvis du ønsker det. Livigno har faktisk så mange som 200 barer. Med andre ord behøver du ikke at være bange for at gå glip af det iskolde øl eller det glas aperol spritz som afslutningen på en lang skidag.

Så har jeg besvaret spørgsmålet omfattende nok? Jeg elsker Livigno for det fantastiske skiløb. Jeg elsker Livigno for den utroligt hyggelige by. Jeg elsker Livigno for mad, atmosfære, muligheder og solskin! Flere ord end det ville være overflødige, du skal blot komme her og opleve Livigno selv. Velkommen!

Føler du dig inspireret til en skiferie til Livigno?


 
Læs mere: Skiferie i Italien

Læs mere: Slopetrotters guideservice i Alperne

Kategorier: Italien, Livigno, Alperne, Good-to-know, Skiløb, Insider

Slopetrotters blog om skiløb

Hos os handler det om skiløb, oplevelser på ski og så ellers lidt mere om skiløb. Vi elsker når støvlerne klikker sig fast på skiene og når sneen knirker. Vi får sus i maven lige inden det går nedad i brede sving, i foroverbøjet æggestilling eller i lettere tilbagelænet stil på off-pisten. Her på bloggen kan du læse om skiløb som vi elsker det. 

Har du en god idé til en historie, der kan glæde andre skiløbere, er du meget velkommen til at skrive til os på: slopetrotter@slopetrotter.dk 

    Seneste blogindlæg