<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

God jul og Merry Krampus!

Udgivet af den 24-02-2021 15:15:53

Nu er julen her, og som sædvanlig er det en hyggelig og dejlig tradition med søde julenisser og skønne julekager. Men i Østrig kan du møde en blanding af nisser, smukke engle og den skrækindjagende krampus i den såkaldte Krampuslauf-parade. Krampusen er julenissens dæmon, som straffer dem, der ikke har været gode i år. Prøv at forestille dig et udyr fra dine mareridt, en dæmon med spidse tænder og rygende horn, så ved du, hvordan krampusen ser ud.

Vi håber, at du ikke blev alt for skræmt, og vi vil gerne ønske dig en rigtig god jul. Vi håber, at krampusen ikke kommer efter dig!

Merry Krampus!
/Slopeteamet

merrykrampus(1)

Kategorier: Østrig

Slopetrotters blog om skiløb

Hos os handler det om skiløb, oplevelser på ski og så ellers lidt mere om skiløb. Vi elsker når støvlerne klikker sig fast på skiene og når sneen knirker. Vi får sus i maven lige inden det går nedad i brede sving, i foroverbøjet æggestilling eller i lettere tilbagelænet stil på off-pisten. Her på bloggen kan du læse om skiløb som vi elsker det. 

Har du en god idé til en historie, der kan glæde andre skiløbere, er du meget velkommen til at skrive til os på: slopetrotter@slopetrotter.dk 

    Seneste blogindlæg