<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ny på ski: skiskole

Udgivet af den 24-02-2021 15:21:46

Hvorfor skal du tage på skiskole?

Alle kan have glæde af en tur på skiskolen, ingen tvivl om det. Lige meget, om du er nybegynder og aldrig har stået på et par ski før, eller du er øvet og har 20 uger på ski i bagagen. Alle har altid noget at lære!

Derfor er rådet til enhver nybegynder helt sikkert at bruge lidt tid på en skilærer. Selvfølgelig skal man prøve kræfterne af på egen hånd, men får man lige et par fif, kan diverse skader forebygges, og lysten til at komme af sted igen til næste år kan blive forstærket.

Ligeledes gælder det for den øvede skiløber, at man altid kan få strammet sin stil op i et højere gear. Enten kan man få en skilærer, der underviser i den lidt mere ekstreme ende af skalaen. Eller man kan få pudset sin rustne stil af, så man har lidt at arbejde med i løbet af skiferien.

Der er flere måder at benytte en skiskole på. Alt efter rejsemål og størrelse på skiskolen tilbydes der ofte mange gode muligheder.

familie3(1)

Hold- eller privatundervisning?

Holdundervisning

Er man et par stykker, der gerne vil følges ad og dele de samme sjove oplevelser under indlæringen af skiløbet, så er en holdlærer det optimale valg. Disse hold er normalt på max. 12 personer. Holdundervisningen sker oftest over 3-5 dage á 3 timers intervaller. Det er selvfølgelig en del af en normal skiferie, men er meget afslappende og hyggeligt.

Privatundervisning

Denne form for undervisning retter sig til såvel nybegyndere som øvede. Ønsker man en hurtigere vej til målet er fordelen ved en privatlærer, at man kan have vedkommende for sig selv, så intensitet og fokus kommer i højsædet. Dog kan en privatlærer også bruges som holdlærer med op til cirka 4 deltagere. Privatundervisningen svinger fra 1 time til lige så meget, som du har lyst til.

Skiskole er som sagt for alle og i særdeleshed også for børnene. Børn lærer bedst når de leger - og det gør voksne i øvrigt også. Men børn skal måske ikke kun lære at stå på ski. De skal  også vænne sig til kulden, de nye omgivelser, den store og tunge flyverdragt og ikke mindst alle de andre børn. Det skal de voksne også, men de burde kunne sætte tingene til side og så koncentrere sig om skiløbet.

Børn skal lege sig igennem undervisningen, især hvis skilæreren ikke taler dansk, hvilket de ikke gør på alle destinationer. Dog har mange flere af vores destinationer danske skilærere i skiskolen.

 

Slopetrotters blog om skiløb

Hos os handler det om skiløb, oplevelser på ski og så ellers lidt mere om skiløb. Vi elsker når støvlerne klikker sig fast på skiene og når sneen knirker. Vi får sus i maven lige inden det går nedad i brede sving, i foroverbøjet æggestilling eller i lettere tilbagelænet stil på off-pisten. Her på bloggen kan du læse om skiløb som vi elsker det. 

Har du en god idé til en historie, der kan glæde andre skiløbere, er du meget velkommen til at skrive til os på: slopetrotter@slopetrotter.dk 

    Seneste blogindlæg