<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Flexenbahn i St. Anton giver nye muligheder

Udgivet af den 24-02-2021 15:46:43

Den nye Flexenbahn forbinder St. Anton am Arlberg med Lech-Zürs, hvilket gør Arlberg til det største sammenhængende skiområde i Østrig med 305 km pister og 87 lifter.

Arlberg har tidligere været kendt for skituren Der Weisse Ring, men takket være Flexenbahn byder området nu også på den helt nye rute Run of Fame. Run of Fame er en 65 km lang skitur, der fører dig hele vejen gennem skiområdet i Arlberg. Run of Fame er klart en tur værd og en fed måde at opleve Østrigs største sammenhængende skiområde.

blogg4(1)

Testtur på St. Antons nye skirute

Vi har naturligvis testet Flexenbahn og en del af Run of Fame, som går gennem St. Anton, Stuben, Zürs, Zug og Lech. Så her kan du læse vores beretning fra en skidag i St. Anton.

Vi lagde ud ved Galzigbahn og tog videre mod Stuben. Ved Stuben testede vi Flexenbahn og tog videre hele vejen op til toppen med Trittkopfbahn II. Fra toppen kørte vi ned ad piste 134, som er en fin rød piste, der går hele vejen ned til Zürs.

Herfra gik turen op igen med to stolelifter videre til Madloch i 2.438 meters højde. For at komme fra Madloch ned til Zug skal man køre på en af områdets såkaldte Ski Routes, som er afmærkede ruter, som ikke bliver præpareret. Vi tog Ski Route 170 hele vejen ned til Zug - en god tur, som dog ikke kan anbefales, hvis man har problemer med knæene.

Vel ankommet til hyggelige Zug drog vi videre til eksklusive Lech, som er kendt for at være skidestinationen for flere europæiske kongefamilier. Fra Lech tog vi gondolen Rütikopf, hvorefter det var blevet tid til en frokostpause. Vi nød madpakken i solen med udsigt over bjergene - præcis som det skal være på skiferien!

Efter frokosten var det tid til at begive sig hjemad mod St. Anton igen. Fra toppen af Rütikopf gik turen ad lange blå pister ned til Zürs igen, hvilket var helt perfekt, for vi kunne efterhånden mærke at benene havde været på hårdt arbejde hele dagen. Tilbage i Zürs tog vi Trittkopfbahn I og herefter Flexenbahn, som tog os hjem til St. Anton - i perfekt tid til en omgang afterski!


Læs mere om St. Anton her.

Life is better on the Slopes…

Kategorier: Andet

Slopetrotters blog om skiløb

Hos os handler det om skiløb, oplevelser på ski og så ellers lidt mere om skiløb. Vi elsker når støvlerne klikker sig fast på skiene og når sneen knirker. Vi får sus i maven lige inden det går nedad i brede sving, i foroverbøjet æggestilling eller i lettere tilbagelænet stil på off-pisten. Her på bloggen kan du læse om skiløb som vi elsker det. 

Har du en god idé til en historie, der kan glæde andre skiløbere, er du meget velkommen til at skrive til os på: slopetrotter@slopetrotter.dk 

    Seneste blogindlæg