<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyhed i Ischgl slår verdensrekord

Udgivet af den 24-02-2021 15:40:00

Der er altid høje forventninger til Ischgl, som er kendt for sit moderne skiområde.

Og man må sige, at de ikke skuffer!

Seneste nyhed fra den østrigske perle er nemlig, at de nu har investeret 16 millioner euro (120 mio. DKK) på en ny topmoderne siddelift - som endda slår en verdensrekord!

Årets største nyhed: E4 Gampen

I 1988 blev 4-sædeliften Gampen bygget, som var det største projekt af Silverettaseilbahn AG. På det tidspunkt var liften den længste i Østrig, og den blev færdig på 5 måneder - hvilket var en rekordtid.

Nu, 30 vintre og 13 millioner rejsende senere, bliver Gampen byttet ud med en topmoderne 6-sædelift.

E4 Gampen, også kaldt Gampenbahn, kommer til at stå klar inden den kommende skisæson starter!

Nyhet i Ischgl 1


Liften som slår verdensrekord

Med en stigning på 924 højdemeter er E4 Gampen den sædelift, som har den største stigning - større end nogen anden 6-sædelift i verden! Og dermed har de i Ischgl slået endnu en verdensrekord. 

For at dette skulle lykkedes, har det krævet et kabel med en diameter på 58 mm.  

Nyheter i Ischgl 2


Op til toppen på 7 minutter

Der er 2,5 km op med Gampenbahn, der når op til en stigning på 74%.

Liften starter fra området Fimba (1.924m) og op til et af de højeste punkter i skiområdet, Palinkopf bjerget (2.848m). 

Rejsetid en er på lige over 7 minutter. 

 

Design og komfort har de selvfølgelig også tænkt på

Gampen kommer til at få et helt nyt design, hvor bagsiden af liften er klædt med billeder af stjernerne, og hvert sæde er stylet unikt. Selvfølgelig har de også tænkt på komfort, ergonomiske sæder, så lidt vibration som muligt, sædevarmere og så videre... 


Psst..

Udover en ny lift, kommer der også en ny piste - 68B i Samnaun, som kommer til at være 1 km lang og med en medium sværhedsgrad. Samtidig kommer der to nye restauranter i området!

Som sagt, Ischgl skuffer ikke! 

Læs mere om Ischgl her.

 

Kategorier: Ischgl, Nyheder, Østrig

Slopetrotters blog om skiløb

Hos os handler det om skiløb, oplevelser på ski og så ellers lidt mere om skiløb. Vi elsker når støvlerne klikker sig fast på skiene og når sneen knirker. Vi får sus i maven lige inden det går nedad i brede sving, i foroverbøjet æggestilling eller i lettere tilbagelænet stil på off-pisten. Her på bloggen kan du læse om skiløb som vi elsker det. 

Har du en god idé til en historie, der kan glæde andre skiløbere, er du meget velkommen til at skrive til os på: slopetrotter@slopetrotter.dk 

    Seneste blogindlæg