St. Anton - Tips fra guiderne til skiløb og natur

Udgivet af Michael Kahr Jørgensen den 30-09-2019 16:00:45

Tag med på skitur med Slopetrotters guider i det østrigske skimekka, St. Anton. Lad dig inspirere til en uge på ski i Østrig baseret på guidernes fifs.

I St. Anton i Østrig går fantastisk skiløb og smuk natur hånd i hånd.

Det store skiresort består af flere mindre områder, og her er Rendl et af vores absolutte yndlingsområder i St. Anton, og det er der flere grunde til.

Dels er det fordi, pisterne er helt fantastiske, og der er noget for alle niveauer. 

Guide St. Anton

Rendl Beach i St. Anton

Rendl er også perfekt til feriens første dage, da du her ikke farer vild, og du står heller ikke i lange køer. Der er både brede blå piste og gode skovstier, som normalvis kan være svært at finde. Her kan alle få en god tur, om det så er til at få gang i benene eller øve de store carving-sving på pisten.

Skal man have lidt mere sus, kan man tage den sorte piste på toppen af Gambergbahn, som egner sig til den mere erfarne skiløber.

Derudover har Rendl sin egen strand kaldet Rendl Beach. Her kan du slappe af og nyde solen i dejlige liggestole med en vidunderlig udsigt over bjergene samtidig med, at du bliver underholdt af alle dem, der tumler rundt i Snowparken.

Sidst men ikke mindst, er Rendl også St. Antons off-piste-mekka. Fra toppen af stoleliften "Riffel 2" er der udelukkende off-piste-ruter ned! Her skal du selvfølgelig huske at have udstyret i orden og tage hensyn til forholdene. Vi anbefaler at booke en bjergguide til dette formål.

StAnton_Panorama_©TVB St Anton am Arlberg_Fotograf-PatrickBätz__DSC3547

Valluga - Udsigt til fem lande

Arlbergs-områdets højeste top hedder Valluga. Den ligger i 2811 meter og tilbyder områdets længste piste. Pisten tager dig fra toppen helt ned til St. Anton by. Hvis man vil føle mælkesyren i benene, mens man er omgivet en fantastisk udsigt, så anbefaler vi denne rute i et stræk. Lidt bonusinformation: vidste du, at man på en solskinsdag på Valluga kan se til fem lande, Østrig, Liechtenstein, Italien, Schweiz og Tyskland?

Vil man have en unik rundtur i Arlberg området, så er det med at tage “run and fame-ruten” Turen strækker sig rundt i hele området uden køre på den samme piste to gange. Denne tur er helt speciel, især taget i betragtning at Arlberg-området er Østrigs største skiområde.

Hvis du tager med vores guider rundt i området, er det som regel en tur til Lech, som også indebærer næsten hele “run and fame-ruten". På sådan en dag tager vi dig væk fra den store menneskemængde, og viser dig en tur med næsten uberørte pister.

Stanton-offpist

 

De bedste snehilsener fra Slopetrotter-guiderne i St. Anton, sæson 2018-19.

Er du klar til at pakke kufferten på vej til St. Anton?

Find skirejsen til St. Anton her
 
Læs mere: Skiferie i Østrig

Læs mere: Slopetrotters guideservice i Alperne

Kategorier: Insider, Good-to-know, Østrig, Skiløb, Alperne, off-piste, St Anton