<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tips til lejligheder i Alperne

Udgivet af den 24-02-2021 15:04:02

Planlægger du at rejse på skiferie til Frankrig, og mangler du stadig at finde det perfekte sted at bo? Her på siden tipper vi om en håndfuld gode lejligheder i de franske Alper. De anbefalede lejligheder ligger i Avoriaz, Serre Chevalier, Tignes, Val d'Isere og Val Thorens.

Selvom lejlighederne er fordelt på fem forskellige destinationer, har de alle noget til fælles - de er funktionelle, af høj standard og har desuden gratis wifi. Med andre ord kan de være med til at sætte rammerne for en perfekt skiferie mellem de franske alpetoppe.

PV-tips-til-lejlighederDK(1)

Lejligheder for den passionerede skiløber
- Passer til dig, som vil stå på ski fra lifterne åbner til de lukker

Er skiløbet øverst på prioritetslisten? Så kan vi anbefale nogle lejligheder i Frankrig, der ligger lige ud til lift og piste, så du kan få så meget skiløb som overhovedet muligt i løbet af skiferien.

  • Résidence Atria Crozats i Avoriaz er et lejlighedskompleks i træ, som ligger blot 100 meter fra liften.
  • Résidence Sepia, der også ligger i Avoriaz, er et lejlighedskompleks med veludstyrede køkkener, der ligger lige ved pisten og blot 50 meter fra liften.
  • Lejlighedskomplekset Rés Les Temples du Soleil i Val Thorens ligger også lige ud til pisten. Tag skiene på lige udenfor hoveddøren og kør de 20 meter ned til nærmeste lift.

Blogg40(1)

Lejligheder for dig, som vil mærke byens puls
- Passer til dig, som ønsker at bo centralt ift. alle byens muligheder

Ønsker du at bo lige der, hvor tingene sker? Så kan vi anbefale disse lejligheder, som alle ligge centralt, så du nemt kan opleve alt, hvad de franske alpebyer har at byde på.

  • Résidence Le Saskia Falaise i Avoriaz er moderne lejligheder, som passer perfekt til familier, som vil bo tæt på byens centrum.
  • Rec. L'Alpaga i Serre Chevalier byder på rummelige lejligheder, der alle har balkon eller terrasse, og som ligger centralt i Villeneuve.
  • Résidence Le Machu-Pichu i Val Thorens er moderne og centrale lejligheder, som alle har balkon.

blogg40(2)

Lejligheder til dig, der sætter pris på høj standard
- Passer til dig, som ønsker at vo i en moderne og nyrenoveret lejlighed

Er det vigtigt for dig at bo moderne og lækkert? Så kan vi anbefale nedenstående lejligheder, som alle er af høj standard og er forholdvis nyrenoverede, så de lever op til dine krav.

  • Résidence L'Antarès i Avoriaz er renoverede lejlighder, som passer perfekt til dig, der rejser med en gruppe og som værdsætter en skøn udsigt.
  • Résidence L'Electra i Avoriaz er helt nyrenoverede lejligheder, der alle har balkon. I komplekset finder du også en relax-afdeling.
  • Résidence Premium L'Amara i Avoriaz er et hyggeligt, nyrenoveret lejlighedskompleks, som passer dig, der sætter pris på luksus og afslapning på skiferien.
  • Résidence L'Écrin des Neiges i Tignes er et moderne lejlighedskompleks for dig, der vil opleve den ægte alpestemning.
  • Résidence La Daille i Val d' Isere er et nyrenoveret lejlighedskompleks, som passer til familien, som gerne vil have det bekvemt på ferien.
  • Résidence Le Tikal i Val Thorens er nyrenoverede og moderne lejligheder tæt på pisten.

Kategorier: Frankrig

Slopetrotters blog om skiløb

Hos os handler det om skiløb, oplevelser på ski og så ellers lidt mere om skiløb. Vi elsker når støvlerne klikker sig fast på skiene og når sneen knirker. Vi får sus i maven lige inden det går nedad i brede sving, i foroverbøjet æggestilling eller i lettere tilbagelænet stil på off-pisten. Her på bloggen kan du læse om skiløb som vi elsker det. 

Har du en god idé til en historie, der kan glæde andre skiløbere, er du meget velkommen til at skrive til os på: slopetrotter@slopetrotter.dk 

    Seneste blogindlæg