<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

10 ting kun den nye skiløber forstår

Udgivet af den 24-02-2021 15:33:03

Vi har alle sammen været der. Vi skulle have ski og støvler på første gang. Nogle af os lærte det, da vi var små, andre er kommet efter det senere.

Hvis du først har lært at stå på ski senere i livet, er der er række ting du helt sikkert kan nikke genkendende til herunder. Her er 10 ting, som kun nybegynderen forstår. 

Læse mere

Kategorier: Alperne, Good-to-know, Skiløb, Ny på ski

Ny på ski: påklædning til skiferien

Udgivet af den 24-02-2021 15:20:48

Hvordan skal du klæde dig på?

Når snakken falder på påklædning i skiferien, er det en individuel holdning omhandlende smag, kvalitet og ikke mindst pris. Der er mange måder at komme omkring dette emne på. Man kan enten have de sidste nye mærkevarer, der ikke nødvendigvis er brugbare i det kolde vejr. Man kan også være ligeglad med udseendet og fokusere mere på brugbarheden. Man kan også kombinere de to måder, hvilket oftest er den bedste løsning.

Læse mere

Kategorier: Ny på ski

Skiferie til Østrig med familien – hvor skal I tage hen?

Udgivet af den 24-02-2021 15:03:03

Hvis spørgsmålet er: kan jeg tage på skiferie til Østrig med min familie? 

Så er svaret ja! 

Mange forbinder Alperne med stejle pister, vild afterski og ungdomsrejser. Og det kan du selvfølgelig også finde i Østrig. 

Men lige så meget som Alperne byder på vildt skiløb og endnu vildere natteliv, kan du finde den familievenlige udgave.

Jeg har samlet fire forskellige østrigske skisportssteder sorteret efter barnets alder:

Læse mere

Kategorier: Bad Gastein, Wagrain, Zell am See, Good-to-know, Skiløb, Ny på ski, Ski med børn, Østrig

Slopetrotters blog om skiløb

Hos os handler det om skiløb, oplevelser på ski og så ellers lidt mere om skiløb. Vi elsker når støvlerne klikker sig fast på skiene og når sneen knirker. Vi får sus i maven lige inden det går nedad i brede sving, i foroverbøjet æggestilling eller i lettere tilbagelænet stil på off-pisten. Her på bloggen kan du læse om skiløb som vi elsker det. 

Har du en god idé til en historie, der kan glæde andre skiløbere, er du meget velkommen til at skrive til os på: slopetrotter@slopetrotter.dk 

    Seneste blogindlæg