<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Sauze d'Oulx - Tips fra guiderne til skiløb og natur

Udgivet af den 24-02-2021 15:52:15

Tag med på skitur med Slopetrotters guider i den lille italienske perle under radaren, Sauze d'Oulx. Lad dig inspirere til en uge på ski i Italien baseret på guidernes fifs.

Sauze d 'Oulx - lange hyggelige skovstier i smukke omgivelser.

Findes der noget bedre end at starte dagen tidligt med nyligt reparerede og mennesketomme pister? Hvis dit svar er nej, er der ikke meget, der forhindrer dig i tage til den smukke perle Sauze d 'Oulx i Italien.

Her har du et område med dejlige lange skovpister, der af og til afbrydes af en olympisk pist. Et område med stor adgang til røde nedfarter samt nogle blå og endda sorte nedfarter.

Læse mere

Kategorier: Italien, Sauze d'Oulx, Alperne, Good-to-know, Skiløb, Insider, Off-piste

6 tips til at gøre skiferien endnu billigere

Udgivet af den 24-02-2021 15:36:43

En ting er at købe en skiferie til en superskarp pris. En anden er at begrænse omkostningerne under selve skiferien. Hvis du er ude efter at gøre din skiferie så billig som muligt, så se med her.

Her giver vi dig seks smarte fifs, der hjælper dig til en skiferie, hvor du ikke behøver at gå på kompromis med det, det handler om, nemlig skiløbet!

Læse mere

Kategorier: Avoriaz, Bad Gastein, Canazei, Italien, Livigno, Sauze d'Oulx, Schladming, Passo Tonale, Val Thorens, Wagrain, Zell Am Ziller, Frankrig, Les Arcs, Champoluc, Good-to-know, Østrig

Hvem, hvad, hvor, hvordan? Lær mere om Sauze d'Oulx

Udgivet af den 24-02-2021 15:06:09

Vil du have skiløb i et af Alpernes største skiområder? Så er Sauze d'Oulx bestemt et besøg værd!

Sauze d'Oulx er nemlig en af de destinationer, hvor du får aller mest skiferie for pengene. 

Men det er langt fra alle, som kender til det skønne område. Derfor får du her en kort hvem, hvad, hvor og hvordan om Sauze d'Oulx

Læse mere

Kategorier: Italien, Sauze d'Oulx

Slopetrotters blog om skiløb

Hos os handler det om skiløb, oplevelser på ski og så ellers lidt mere om skiløb. Vi elsker når støvlerne klikker sig fast på skiene og når sneen knirker. Vi får sus i maven lige inden det går nedad i brede sving, i foroverbøjet æggestilling eller i lettere tilbagelænet stil på off-pisten. Her på bloggen kan du læse om skiløb som vi elsker det. 

Har du en god idé til en historie, der kan glæde andre skiløbere, er du meget velkommen til at skrive til os på: slopetrotter@slopetrotter.dk 

    Seneste blogindlæg