<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Oplev varieret skiløb i Les 2 Alpes

Udgivet af den 24-02-2021 15:37:24

Vores nye franske destination har meget at byde på - og faktisk også mere, end hvad de fleste lige tror. Den snesikre franske perle har alt fra varieret skiløb fordelt på 220 km pister og gletscherskiløb i op til 3.568 meters højde til fantastisk offpiste og en stor funpark.

blogg43

Les 2 Alpes bliver også kaldt det omvendte bjerg - årsagen er, at mange af de begyndervenlige pister ligger højt oppe i terrænet, mens flere af de stejle, sort pister ligger helt ned til byen. Dette er omvendt af, hvordan pisterne er fordelt på de fleste andre destinationer. Er du nybegynder, betyder det, at du tager liften både op og ned for at nyde skiløbet højt oppe på bjerget. Dette er ret specielt for Les 2 Alpes og giver uerfarne skiløbere mulighed for også at opleve den helt særlige fornemmelse af at være helt oppe på toppen af bjerget.

Gletscheren i Les 2 Alpes er desuden en af Europas største, og den giver mulighed for at stå på ski selv om sommeren. Så udover at være snesikkert om vinteren, så er Les 2 Alpes faktisk en destination, der tiltrækker skiløbere året rundt.

Les 2 Alpes er også kendt for sit fantastiske offpiste-terræn, og sammen med en certificeret skiguide har du alle muligheder for at komme ud i den dybe puddersne. Skiområdets funpark ligger i 2.600 meters højde og er virkelig noget udover det sædvanlige. Næsten hele området "La Toura" er bygget om til funpark, og her kan du afprøve alt fra superpipe og rails til små forhindringer - så uanset om du er begynder eller erfaren i parken, så kan du finde passende udfordringer i Les 2 Alpes' funpark.

I Les 2 Alpes findes der altså masser af muligheder for fantastisk og unikt skiløb.


Life is better on the Slopes…

Kategorier: Frankrig

Slopetrotters blog om skiløb

Hos os handler det om skiløb, oplevelser på ski og så ellers lidt mere om skiløb. Vi elsker når støvlerne klikker sig fast på skiene og når sneen knirker. Vi får sus i maven lige inden det går nedad i brede sving, i foroverbøjet æggestilling eller i lettere tilbagelænet stil på off-pisten. Her på bloggen kan du læse om skiløb som vi elsker det. 

Har du en god idé til en historie, der kan glæde andre skiløbere, er du meget velkommen til at skrive til os på: slopetrotter@slopetrotter.dk 

    Seneste blogindlæg