<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Velkommen til vores nye blog!

Udgivet af den 24-02-2021 15:21:23

Elsker du skiløb ligeså meget som os? Så vil vi gerne byde velkommen til vores nye blog, som bliver en pose godt og blandet med smag af sne, skiløb og Alperne. Nu, hvor sommeren for alvor er ved at være ovre, og vinteren er på vej med fuld fart, synes vi, at det er perfekt at starte vores nye blog, så du kan følge med gennem hele sæsonen.

Vi kommer til at dele det bedste af skiløb og det bedste fra Alperne. Så hold dig opdateret om de seneste nyheder og bliv inspireret her på vores blog. Vi håber, at I glæder jer lige så meget til den nye sæson, som vi gør.

Life is better on the slopes ... Så tag med os til Alperne!
/Slopeteamet

blogg51(3)

Kategorier: Andet

Slopetrotters blog om skiløb

Hos os handler det om skiløb, oplevelser på ski og så ellers lidt mere om skiløb. Vi elsker når støvlerne klikker sig fast på skiene og når sneen knirker. Vi får sus i maven lige inden det går nedad i brede sving, i foroverbøjet æggestilling eller i lettere tilbagelænet stil på off-pisten. Her på bloggen kan du læse om skiløb som vi elsker det. 

Har du en god idé til en historie, der kan glæde andre skiløbere, er du meget velkommen til at skrive til os på: slopetrotter@slopetrotter.dk 

    Seneste blogindlæg