<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Derfor kommer du til at elske Livigno

Udgivet af den 24-02-2021 15:12:45

“Hvem kan IKKE elske Livigno?!” sagde en gæst engang efter sin skiferie til Livigno.

Og det kan jeg jo sagtens sige...

Måske tænker du: "Hvorfor er lige den skidestination så fantastisk? Og hvorfor skulle jeg blive forelsket i lige netop dén italienske by?"

Det skal jeg fortælle dig... 

Boulevard pister med førsteklasse præparering

I Livigno kan du forvente pister af kvalitet fremfor kvantitet. Et skiområde med 115 km pister kan virke som lidt, men pisternes kvalitet gør, at du ikke har behov for et større område.

De brede, brede pister er så store, at du næsten kan føle dig ensom på pisten! Det betyder også at pisterne kan beholde sin fløjls striber langt ind på dagen.

PS: Gå ikke glip af pisten, som ligger under liften Skydancer, hvor her kan du virkelig øve dig på de store carving sving…  

 

blog-livigno1


Vælt dig i solskin

Vidste du at Livigno er en af de destinationer, som har flest soltimer i hele Europa?

Som en gæst sagde: her kan du forvente 4 ud af 6 dage med fuld sol på sin skiferie.

Og hvem vil ikke have solen i øjnene på vej ned af pisterne...

blog-livigno-2-sol


Liftkø, hvad er det?

På en skiferie til Livigno er en liftkø et sjældent syn.

Det skyldes flere ting. Primært er det fordi, der ikke er lige så mange mennesker, som på nogle af de større skidestinationer.

Faktisk glemmer du hurtigt hvordan det føles at stå i lange liftkøer med mennesker, der ikke kender køkultur…

Så her kan du virkelig udnytte dit liftkort, uden at lade noget skiløb gå til spilde for ventetid!

blog-livigno-3


Fantastisk mad og vin á la italia

Her kommer dine smagsløg aldrig til at kede sig, for du kan finde alt hvad hjertet begærer… Alt fra fantastiske pizzasteder til michelinrestauranter! To anbefalinger fra en tidligere skiguide fra byen er Bivio og pizzariaet Bait dal Ghet

Uanset hvilken ret du har valgt fra menuen, kan de altid anbefale en fantastisk vin til. Ofte bliver det en af de lokale vine fra Valtellina området.

Det skal også nævnes at de fleste af mejeriprodukterne i byen er produceret på Livignos eget mejeri, Latteria. Som helst sikkert også er et besøg værd, hvis du elsker ost og ægte italiensk is!  

blog-livigno-3-mad


En by med mange muligheder

Livigno er en by fuld af liv, hvilket blandt andet er fordi, at der bor lokale året rundt. Der findes også mange traditioner, hvilket ofte fylder Livignos gader med farver og musik!

Desuden har Livigno også sandsynligvis Italiens bedste afterski. Tag forbi Alegra, og du vil forstå hvad jeg mener!

Er du et natdyr, som elsker at danse til solen går op, så er Livigno det rette sted for dig. Prøv fx Mickys Pub, der har en rutsjebane ned til baren.

 

Uanset om du rejser med familien, vennerne eller din partner, så har Livigno’s by noget for alle!

Og derfor er det svært IKKE at blive forelsket i fantastiske Livigno. 

Så snart du oplever det i virkeligheden, vil du forstå hvad jeg mener. Og jeg lover, at en skiferie til Livigno ikke bliver din sidste…


Life is better on the Slopes…
Slopetrotter Skitours

LÆS MERE: En uge i Livigno 
LÆS MERE: Italiens bedste skisportssted er ...

Kategorier: Italien

Slopetrotters blog om skiløb

Hos os handler det om skiløb, oplevelser på ski og så ellers lidt mere om skiløb. Vi elsker når støvlerne klikker sig fast på skiene og når sneen knirker. Vi får sus i maven lige inden det går nedad i brede sving, i foroverbøjet æggestilling eller i lettere tilbagelænet stil på off-pisten. Her på bloggen kan du læse om skiløb som vi elsker det. 

Har du en god idé til en historie, der kan glæde andre skiløbere, er du meget velkommen til at skrive til os på: slopetrotter@slopetrotter.dk 

    Seneste blogindlæg