<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Er du klar til et eventyr i Alperne?

Udgivet af den 24-02-2021 15:06:30

Har du altid drømt om et eventyr i Alperne, eller kunne du godt tænke dig at prøve noget nyt? Så burde du måske blive en del af Slope-familie og tage en sæson som skiguide på en af vores destinationer i Alperne.

Lige nu søger vi guider til næste sæson, og måske skal du være en af dem? I dette indlæg kommer du ikke til at læse om, hvad det kræver af dig og hvilke arbejdsopgaver, jobbet indebærer ... i stedet vil jeg ud fra mine personlige erfaringer fotælle, hvorfor det er fedt at være guide hos Slopetrotter Skitours.

For det første - og jeg ved godt, at det lyder som en kliché - er det virkelig en oplevelse og et minde for livet at arbejde som guide. I løbet af de måneder, sæsonen varer, kommer du til at få venner for livet og udvikle dig virkelig meget som person. Du kommer til at få erfaringer, der kan åbne mange døre i fremtiden. Og ja, jeg skal være helt ærlig: Det er hårdt arbejde! Men jeg lover dig, at du kommer til at få dobbelt så meget igen.

Skiløb, fællesskab, afterski, venskaber, sjove gæsteer, udfordringer, fester, god mad, vinsmagning, paragliding, offpiste og meget, meget mere ... Det er bare nogle få af de ord, jeg har brugt til at beskrive min sæson i Alperne. Du kommer også til at lære et skiområde så godt at kende, at det kommer til at føles som dit andet hjem. Er du allerede nysgerrig efter at vide, hvordan en arbejdsuge kan se ud? Så læs et eksempel på en uge som guide her.

En fordel ved at arbejde som guide for Slopetrotter Skitours er, at du som guide får meget frihed under ansvar til sammen med dit team selv at sætte rammerne for arbejdet. Det betyder, at du kommer til at være på en arbejdsplads med højt til loftet, og samtidig giver det plads til mennesker med forskellige erfaringer.

Sidst men ikke mindst: Med den rette indstilling er det virkelig sjovt at arbejde som guide, og du bestemmer selv, hvor fed din sæson skal være. Er du klar til dit livs eventyr i Alperne? Søg jobbet som skiguide hos Slopetrotter Skitours her.

Life is better on the Slopes...

blogg17

Interview med vores guide Maja

Maja, 24 år
To sæsoner som guide
- Bad Gastein 2014/15
- Saalbach 2015/16

Hvorfor søgte du jobbet som skiguide hos Slopetrotter?

Friheden til selv at påvirke, hvordan man arbejder som guide, fik mig til at vælge Slopetrotter. Jeg syntes, at det var det rigtig tidspunkt for mig at tage ud at opleve noget. Jeg ville gerne prøve noget nyt efter studierne, og derfor valgte jeg at søge jobbet som guide hos Slopetrotter.

Hvad har været det bedste ved at arbejde som skiguide?

At man kan kombinere sine interesser med at møde en masse nye, spændende mennesker. Jeg synes, at jeg har fået lov til at være på to destinationer, som passer godt til min personlighed. Når jeg har afholdt pistevisning har det føltes som at være på skitur med nye venner. Det bedste ved at arbejde som skiguide er at møde så mange glade gæster.

Har du nogen særlige minder fra din tid som guide, som du vil dele?

Da jeg var i Saalbach mødte jeg en gæst, som skulle fejre sin 50-års fødselsdag, og som var i Alperne for første gang sammen med sine fire børn. Han fortalte, at det havde været på deres "bucket list" at rejse til Alperne med hele familien. Jeg var meget sammen med familien i løbet af ugen, og de var så søde at invitere mig på middag flere gange. Da de skulle hjem igen, fortalte han med stolthed, at "nu kan jeg endelig krydse skiferie med familien af på min bucket list." Det var en oplevelse, som fik mig til at føle, at arbejdet som guide handler om meget mere end bare skiløb og afterski. Jeg fik lov til at være med til at gøre vores gæsters drømme til virkelighed.

Hvem vil du anbefale guidejobbet til?

Nogen, som gerne vil prøve noget nyt. En person, som ikke siger nej til udfordringer, og selvfølgelig nogen, der elsker at stå på ski og være ude i naturen. Så er jobbet som skiguide hos Slopetrotter helt perfekt!

Du kan læse mere her, hvis du har flere spørgsmål til jobbet som guide.

Kategorier: Andet

Slopetrotters blog om skiløb

Hos os handler det om skiløb, oplevelser på ski og så ellers lidt mere om skiløb. Vi elsker når støvlerne klikker sig fast på skiene og når sneen knirker. Vi får sus i maven lige inden det går nedad i brede sving, i foroverbøjet æggestilling eller i lettere tilbagelænet stil på off-pisten. Her på bloggen kan du læse om skiløb som vi elsker det. 

Har du en god idé til en historie, der kan glæde andre skiløbere, er du meget velkommen til at skrive til os på: slopetrotter@slopetrotter.dk 

    Seneste blogindlæg