<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Les Arcs - Tips fra guiderne

Udgivet af den 24-02-2021 15:47:01

Les Arcs er et fransk skiområde med charme og enestående omgivelser. Sammen med La Plange udgør Les Arcs det 425 km. store skiområde Paradiski. Et snesikkert område med to gletschere og to toppe over 3000 meter.  

Byen består af 4 forskellige dele, der er bilfrie, som sammen med mange de flotte bygninger i chaletstil, skaber en hyggelig atmosfære.  

Læse mere

Kategorier: Afterski, Alperne, Frankrig, Les Arcs, Good-to-know, Skiløb, Insider

6 tips til at gøre skiferien endnu billigere

Udgivet af den 24-02-2021 15:36:43

En ting er at købe en skiferie til en superskarp pris. En anden er at begrænse omkostningerne under selve skiferien. Hvis du er ude efter at gøre din skiferie så billig som muligt, så se med her.

Her giver vi dig seks smarte fifs, der hjælper dig til en skiferie, hvor du ikke behøver at gå på kompromis med det, det handler om, nemlig skiløbet!

Læse mere

Kategorier: Avoriaz, Bad Gastein, Canazei, Italien, Livigno, Sauze d'Oulx, Schladming, Passo Tonale, Val Thorens, Wagrain, Zell Am Ziller, Frankrig, Les Arcs, Champoluc, Good-to-know, Østrig

Slopetrotters blog om skiløb

Hos os handler det om skiløb, oplevelser på ski og så ellers lidt mere om skiløb. Vi elsker når støvlerne klikker sig fast på skiene og når sneen knirker. Vi får sus i maven lige inden det går nedad i brede sving, i foroverbøjet æggestilling eller i lettere tilbagelænet stil på off-pisten. Her på bloggen kan du læse om skiløb som vi elsker det. 

Har du en god idé til en historie, der kan glæde andre skiløbere, er du meget velkommen til at skrive til os på: slopetrotter@slopetrotter.dk 

    Seneste blogindlæg