<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Skieksperternes favoritdestinationer er...

Udgivet af den 24-02-2021 15:42:28

Det er aldrig et dårligt pejlemærke at gå efter eksperternes favoritter.

Derfor har jeg spurgt vores egne skieksperter - ferierådgiverne - hvorhen de selv tager på ski. 

Der er selvfølgelig delte meninger, forskellige personer og preferencer, men igen går brede pister, store skiområder og fantastisk mad!

Først og fremmest 

vil de fleste tage til Canazei, efterfulgt af Cervinia og Livigno, hvilket faktisk også er nogle af vores gæsters favoritdestinationer. 

Men hvorfor vælger både gæster og ferierådgivere netop disse destinationer? 

Canazei-1


1. Canazei

Størstedelen af både ferierådgivere og gæster foretrækker at rejse til Canazei til vinter. Her findes nemlig skiløb ud over det sædvanlige! 

Canazei er en del af verdens største skiområde, som ligger i Dolomitterne. Udover ekstremt mange pistekilometer (1.228 km, for at være præcis) og fantastisk natur, så byder Canazei også på det bedste af både Østrig og Italien. 

Canazei er altså en rigtig god ski-destination for stortset alle rejsende og alle skiniveauer! 

LÆS OGSÅ: Skiguidens fem must-see's i Canazei.

Cervinia-1


2. Cervinia

En populær destination blandt vores ferierådgivere er Cervinia, som oftest faktisk er kendt for at være en svensk favorit. Det er den, fordi her er fedt og udfordrende skiløb, der især egner sig til de mere garvede skiløbere.

Destinationen er derudover kendt for de velpræparerede pister og skønne naturoplevelser. 

Cervinia er samtidig Europas højeste destination, og byder på skiløb i på Italien og Schweiz. 

LÆS MERE: Cervinia som destination, hoteller og priser.

Livigno-3


3. Livigno

Lige i hælene på Cervinia, kommer Livigno. Livigno er populær blandt skiløbere, der gerne vil have en billig destination med brede pister, mange soltimer og skiløb for alle!

Der findes altså lidt af det hele i Livigno. Vi plejer derfor at sige, at det er et sikkert valg for skiløbere, som vil kombinere skiløb og det at nyde det søde Italienske liv. 

Livigno's skiområde er overskueligt og byder på skiløb, der passer bedst til nybegyndere og letøvede. 

LÆS MERE: Derfor kommer du til at elske Livigno...

Saalbach-1


4. Saalbach

Saalbach er en Østrigsk klassiker, som fremfor alt er kendt for at have et sammenhængende skiområde. Her i huset er Saalbach endnu mere kendt for sublim offpiste - her er nemlig mange pistekilometer uden for pisterne og ikke mange mennesker at dele dem med. 

Så skal det selvfølgelig også nævnes, at Saalbach har den kombination, som mange skiløbere leder efter... Nemlig et godt mix af skiløb og fest!

Så her kan du få varieret skiløb, på eller uden for pisterne, og drikke Flügel på Alpernes mest legendariske afterski, Hinterhag Alm!

LÆS MERE: Halloooooo! Skal du med til Saalbach?

Kategorier: Favoritterne

Slopetrotters blog om skiløb

Hos os handler det om skiløb, oplevelser på ski og så ellers lidt mere om skiløb. Vi elsker når støvlerne klikker sig fast på skiene og når sneen knirker. Vi får sus i maven lige inden det går nedad i brede sving, i foroverbøjet æggestilling eller i lettere tilbagelænet stil på off-pisten. Her på bloggen kan du læse om skiløb som vi elsker det. 

Har du en god idé til en historie, der kan glæde andre skiløbere, er du meget velkommen til at skrive til os på: slopetrotter@slopetrotter.dk 

    Seneste blogindlæg