8 tips til en billig skiferie

Udgivet af Claudia de la Mau den 29-01-2019 09:24:15

En skiferie kan godt koste en bondegård... Men det behøver den ikke!

Derfor har vi i samarbejde med Spiir samlet 8 tips til hvordan, du kan få en billigere skiferie.

Uden at gå på kompromis med skiløbet, selvfølgelig!

 

Læse mere

Kategorier: Good-to-know, Andet

Og vinderen er...

Udgivet af Claudia de la Mau den 29-11-2017 11:55:00

Vores konkurrence om en skiferie for fire til Bad Gastein er nu slut!

Vinderen er trukket, og det blev heldige Ronnie, der skal på ski med familien.

Se hvad han siger her:

Læse mere

Kategorier: Andet, Østrig

Ferierådgivernes favoritter: Et afslappet paradis for dig, der elsker puddersne

Udgivet af Trine den 19-07-2017 11:56:00

I denne korte serie afslører tre af vores ferierådgivere deres favoritdestinationer. Vi er nået til den sidste i rækken, som er svenske Niclas. Han kan tælle mere end 25 besøgte skiområder, så der er mange guldkorn at vælge imellem. Nedenfor kan du læse, hvorfor han udpeger den italienske by Champoluc som sin absolutte favorit.

Læse mere

Kategorier: Andet

Tak for en helt fantastisk skisæson!

Udgivet af Trine den 03-04-2017 15:20:00


Tiden går hurtigt, når man har det sjovt... Det er i hvert fald den følelse både guiderne i Alperne og vi på kontoret sidder tilbage med her, hvor sæsonen efterhånden er slut. Det har været en sæson fyldt med fantastiske skioplevelser, festlig afterski, strålende solskin og lækker mad. Sammen med alle jer glade gæster har vi haft en vidunderlig sæson, og vi glæder os allerede til den næste!

Men inden det er helt slut, så vil vi gerne lige tage dig med en tur tilbage til den forgange sæson:

Læse mere

Kategorier: Andet

Sellaronda Skimarathon i Canazei

Udgivet af Trine den 15-03-2017 17:04:00


Læse mere

Kategorier: Andet

Skiguide: Hvilke ski skal jeg vælge?

Udgivet af Trine den 01-02-2017 11:58:00

Det kan være noget af en jungle at finde det perfekte par ski. Der er mange valgmuligheder, så når man står overfor at skulle købe sit første par ski, kan det være svært at finde de helt rigtige. I denne guide hjælper vi dig til at blive lidt klogere på mulighederne, så du kan finde den type ski, der passer bedst til dig og dit skiløb. Der er nemlig mange typer ski, der hver især passer til forskellige typer skiløb og terræn.

Læse mere

Kategorier: Andet

Flexenbahn i St. Anton giver nye muligheder

Udgivet af Trine den 20-01-2017 13:08:00

Den nye Flexenbahn forbinder St. Anton am Arlberg med Lech-Zürs, hvilket gør Arlberg til det største sammenhængende skiområde i Østrig med 305 km pister og 87 lifter.

Arlberg har tidligere været kendt for skituren Der Weisse Ring, men takket være Flexenbahn byder området nu også på den helt nye rute Run of Fame. Run of Fame er en 65 km lang skitur, der fører dig hele vejen gennem skiområdet i Arlberg. Run of Fame er klart en tur værd og en fed måde at opleve Østrigs største sammenhængende skiområde.

Læse mere

Kategorier: Andet

Ferierådgivernes favoritter: Et charmerende mekka for børnefamilien

Udgivet af Trine den 11-07-2016 15:09:00

I denne korte serie afslører tre af vores ferierådgivere deres favoritdestinationer. Denne gang afslører Lasse sin yndlingsdestination. Lasse har været forbi mere end 25 forskellige skiområder, så han har mange fantastiske rejseminder i bagagen. Skal han vælge én enkelt favorit, er det italienske Passo Tonale, der løber med sejren. Her kan du læse hvorfor.

Læse mere

Kategorier: Andet

Ferierådgivernes favoritter: Skiløb og afterski, når det er allerbedst

Udgivet af Trine den 06-07-2016 11:58:00

I denne korte serie afslører tre af vores ferierådgivere deres favoritdestinationer i Alperne. Vi lægger ud med en anbefaling fra svenske Klara, der har besøgt mere end 20 forskellige skiområder. Selvom de alle er fede på hver deres måde, er østrigske Saalbach hendes absolutte favorit. Og her kan du finde ud af hvorfor.

Læse mere

Kategorier: Andet

Er du klar til et eventyr i Alperne?

Udgivet af Trine den 26-04-2016 12:47:00

Har du altid drømt om et eventyr i Alperne, eller kunne du godt tænke dig at prøve noget nyt? Så burde du måske blive en del af Slope-familie og tage en sæson som skiguide på en af vores destinationer i Alperne.

Læse mere

Kategorier: Andet

Slopetrotters blog om skiløb

Hos os handler det om skiløb, oplevelser på ski og så ellers lidt mere om skiløb. Vi elsker når støvlerne klikker sig fast på skiene og når sneen knirker. Vi får sus i maven lige inden det går nedad i brede sving, i foroverbøjet æggestilling eller i lettere tilbagelænet stil på off-pisten. Her på bloggen kan du læse om skiløb som vi elsker det. 

Har du en god idé til en historie, der kan glæde andre skiløbere, er du meget velkommen til at skrive til os på: slopetrotter@slopetrotter.dk 

    Seneste blogindlæg