<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tak for en helt fantastisk skisæson!

Udgivet af den 24-02-2021 15:55:19


Tiden går hurtigt, når man har det sjovt... Det er i hvert fald den følelse både guiderne i Alperne og vi på kontoret sidder tilbage med her, hvor sæsonen efterhånden er slut. Det har været en sæson fyldt med fantastiske skioplevelser, festlig afterski, strålende solskin og lækker mad. Sammen med alle jer glade gæster har vi haft en vidunderlig sæson, og vi glæder os allerede til den næste!

Men inden det er helt slut, så vil vi gerne lige tage dig med en tur tilbage til den forgange sæson:

Læse mere

Kategorier: Andet

Ferierådgivernes favoritter: Et afslappet paradis for dig, der elsker puddersne

Udgivet af den 24-02-2021 15:54:45

I denne korte serie afslører tre af vores ferierådgivere deres favoritdestinationer. Vi er nået til den sidste i rækken, som er svenske Niclas. Han kan tælle mere end 25 besøgte skiområder, så der er mange guldkorn at vælge imellem. Nedenfor kan du læse, hvorfor han udpeger den italienske by Champoluc som sin absolutte favorit.

Læse mere

Kategorier: Andet

Sellaronda Skimarathon i Canazei

Udgivet af den 24-02-2021 15:51:37


Læse mere

Kategorier: Andet

Flexenbahn i St. Anton giver nye muligheder

Udgivet af den 24-02-2021 15:46:43

Den nye Flexenbahn forbinder St. Anton am Arlberg med Lech-Zürs, hvilket gør Arlberg til det største sammenhængende skiområde i Østrig med 305 km pister og 87 lifter.

Arlberg har tidligere været kendt for skituren Der Weisse Ring, men takket være Flexenbahn byder området nu også på den helt nye rute Run of Fame. Run of Fame er en 65 km lang skitur, der fører dig hele vejen gennem skiområdet i Arlberg. Run of Fame er klart en tur værd og en fed måde at opleve Østrigs største sammenhængende skiområde.

Læse mere

Kategorier: Andet

Hvem er du på pisten?

Udgivet af den 24-02-2021 15:46:15

10 forskellige personligheder på ski

Er du den, som farer ned ad pisten med 150 km/t, eller foretrækker du at køre den sikre stil? Så er du enten den fartglade skiløber eller den, som bedst kan lide at tage det med ro og nyde hvert et sving. Eller er du måske den, som altid kommer afsted med for meget tøj på og som forventer en snestorm når som helst, så er du pessimisten, som ser glasset som halvtomt.

Læse mere

Kategorier: Andet

Fun facts om skiløb

Udgivet af den 24-02-2021 15:43:56

Vidste du, at den italienske skiløber Simone Orgone har fartrekorden på ski med imponerende 252 km/t ned ad pisten? Her kan du læse flere interessante ting, som du måske ikke vidste om skiløb.

Læse mere

Kategorier: Andet

8 tips til en billig skiferie

Udgivet af den 24-02-2021 15:37:40

En skiferie kan godt koste en bondegård... Men det behøver den ikke!

Derfor har vi i samarbejde med Spiir samlet 8 tips til hvordan, du kan få en billigere skiferie.

Uden at gå på kompromis med skiløbet, selvfølgelig!

 

Læse mere

Kategorier: Good-to-know, Andet

Ferierådgivernes favoritter: Skiløb og afterski, når det er allerbedst

Udgivet af den 24-02-2021 15:31:41

I denne korte serie afslører tre af vores ferierådgivere deres favoritdestinationer i Alperne. Vi lægger ud med en anbefaling fra svenske Klara, der har besøgt mere end 20 forskellige skiområder. Selvom de alle er fede på hver deres måde, er østrigske Saalbach hendes absolutte favorit. Og her kan du finde ud af hvorfor.

Læse mere

Kategorier: Andet

Velkommen til vores nye blog!

Udgivet af den 24-02-2021 15:21:23

Elsker du skiløb ligeså meget som os? Så vil vi gerne byde velkommen til vores nye blog, som bliver en pose godt og blandet med smag af sne, skiløb og Alperne. Nu, hvor sommeren for alvor er ved at være ovre, og vinteren er på vej med fuld fart, synes vi, at det er perfekt at starte vores nye blog, så du kan følge med gennem hele sæsonen.

Vi kommer til at dele det bedste af skiløb og det bedste fra Alperne. Så hold dig opdateret om de seneste nyheder og bliv inspireret her på vores blog. Vi håber, at I glæder jer lige så meget til den nye sæson, som vi gør.

Life is better on the slopes ... Så tag med os til Alperne!
/Slopeteamet

Læse mere

Kategorier: Andet

Tak for en fantastisk sæson!

Udgivet af den 24-02-2021 15:20:27

Skisæsonen og vinteren 2015/2016 er ved at være slut, og vi vil derfor rigtig gerne sige tak til alle vores fantastiske gæster, som har rejset med Slopetrotter Skitours. Vores guider synes, det har været skønt at få lov at dele så mange dejlige minder med jer. Både fra guiderne og fra os på kontoret vil vi gerne takke mange gange for en fantastisk sæson!

Læse mere

Kategorier: Andet

Slopetrotters blog om skiløb

Hos os handler det om skiløb, oplevelser på ski og så ellers lidt mere om skiløb. Vi elsker når støvlerne klikker sig fast på skiene og når sneen knirker. Vi får sus i maven lige inden det går nedad i brede sving, i foroverbøjet æggestilling eller i lettere tilbagelænet stil på off-pisten. Her på bloggen kan du læse om skiløb som vi elsker det. 

Har du en god idé til en historie, der kan glæde andre skiløbere, er du meget velkommen til at skrive til os på: slopetrotter@slopetrotter.dk 

    Seneste blogindlæg