<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

5 gode grunde til at tage til Alpe d'Huez

Udgivet af den 24-02-2021 15:53:46

Vi har spurgt vores guider om, hvad der er de fem bedste grunde til at tage på skiferie til Alpe d'Huez i Frankrig.

Det har ikke været nemt for dem, at indsnævre det til kun fem ting, men her kan du lade dig lokke eller inspirere til en tur til denne ikoniske destination, der helt retfærdigt er indehaver af titlen som “Best European Ski Resort” i 2017, 2019 og 2020.

Læse mere

Kategorier: Alpe d'Huez, Alperne, Frankrig, Good-to-know, Skiløb, Insider, Ski med børn

Sådan bliver din skiferie - måske - anderledes i år

Udgivet af den 24-02-2021 15:52:49

Vi kan hurtigt alle blive enige om, at 2020 ikke ligefrem er blevet, som vi håbede og forventede. Det har været et år, hvor alt har været uforudsigeligt, og tingene har forandret sig fra dag til dag.

Efter en noget afkortet 2019/20 sæson, så blev det heldigvis relativt hurtigt bekræftet, at skiområderne åbner som normalt den kommende vinter. 

Det betyder også, at vi sender gæster afsted, såfremt vi må jf. de danske rejsevejledninger fra udenrigsministeriet. 

Læse mere

Kategorier: Italien, Alperne, Frankrig, Good-to-know, Skiløb, covid-19, Østrig, Skiferie

Les Arcs - Tips fra guiderne

Udgivet af den 24-02-2021 15:47:01

Les Arcs er et fransk skiområde med charme og enestående omgivelser. Sammen med La Plange udgør Les Arcs det 425 km. store skiområde Paradiski. Et snesikkert område med to gletschere og to toppe over 3000 meter.  

Byen består af 4 forskellige dele, der er bilfrie, som sammen med mange de flotte bygninger i chaletstil, skaber en hyggelig atmosfære.  

Læse mere

Kategorier: Afterski, Alperne, Frankrig, Les Arcs, Good-to-know, Skiløb, Insider

Guide – Her er der snegaranti i Alperne

Udgivet af den 24-02-2021 15:45:20

Er du en af dem, der febrilsk følger vejrudsigten, dag for dag, indtil du skal afsted på skiferie?

Så læs lige med her.

Hos Slopetrotter kender vi udmærket bekymringen: Hvad nu hvis der ikke er sne nok?

Læse mere

Kategorier: Italien, Frankrig, Good-to-know, Vejr, Sne, Tips og tricks, Gletsjer, Østrig

Oplev varieret skiløb i Les 2 Alpes

Udgivet af den 24-02-2021 15:37:24

Vores nye franske destination har meget at byde på - og faktisk også mere, end hvad de fleste lige tror. Den snesikre franske perle har alt fra varieret skiløb fordelt på 220 km pister og gletscherskiløb i op til 3.568 meters højde til fantastisk offpiste og en stor funpark.

Læse mere

Kategorier: Frankrig

6 tips til at gøre skiferien endnu billigere

Udgivet af den 24-02-2021 15:36:43

En ting er at købe en skiferie til en superskarp pris. En anden er at begrænse omkostningerne under selve skiferien. Hvis du er ude efter at gøre din skiferie så billig som muligt, så se med her.

Her giver vi dig seks smarte fifs, der hjælper dig til en skiferie, hvor du ikke behøver at gå på kompromis med det, det handler om, nemlig skiløbet!

Læse mere

Kategorier: Avoriaz, Bad Gastein, Canazei, Italien, Livigno, Sauze d'Oulx, Schladming, Passo Tonale, Val Thorens, Wagrain, Zell Am Ziller, Frankrig, Les Arcs, Champoluc, Good-to-know, Østrig

Kom hurtigt til Les 2 Alpes

Udgivet af den 24-02-2021 15:22:07

Vil du hurtigt ned til de snesikre alpetoppe? Les 2 Alpes ligger i 1.650 meters højde og er derfor et godt valg, hvis du søger en snesikker fransk destination. Med vores nye flyrute til Grenoble er det både nemt og hurtigt at rejse til denne franske perle.

Læse mere

Kategorier: Frankrig

5 gode grunde til at tage til Avoriaz

Udgivet af den 24-02-2021 15:09:51

Vi har spurgt vores guider om, hvad der er de fem bedste grunde til at tage på skiferie til Avoriaz i Frankrig.

Opgaven med at indsnævre det til blot fem ting, var ikke så nem for dem, for de synes, der er så utroligt mange dejlige sider ved den smukke destination i de franske Alper, at det er svært at begrænse sig. Men her er de fem bedste grunde til at guiderne synes, du skal tage til Avoriaz.

Læse mere

Kategorier: Avoriaz, Alperne, Frankrig, Good-to-know, Skiløb, Insider

Hvilket land skal skiferien gå til?

Udgivet af den 24-02-2021 15:07:13

Hvad er forskellen på en skiferie til Italien, Østrig og Frankrig? Det er ikke altid nemt, at udse sig et land som rejsemål for skiferien, hvis ikke man ved, hvad forskellene er. Derfor giver vi her et overblik over, hvad du kan forvente i de tre vigtigste skilande i Alperne.

Nogle af os sværger til et bestemt land, og holder sig trofast til at lade skituren gå dertil år efter år. Det har sine indlysende fordele, da man ved, hvad der venter på og uden for pisterne. Andre igen vil aldrig det samme sted to gange, for der er så meget nyt at udforske, og det vil være synd at lade det gå til spilde.

Men, hvad er det, der er så fedt ved henholdsvis Italien, Frankrig og Østrig, der gør, at nogle skiløbere er så trofaste?

Se med her, og lad dig inspirere til at prøve noget nyt eller bliv bekræftet i, hvorfor din favorit er din favorit.

Læse mere

Kategorier: Italien, Frankrig, Good-to-know, Skiløb, Østrig

Tips til lejligheder i Alperne

Udgivet af den 24-02-2021 15:04:02

Planlægger du at rejse på skiferie til Frankrig, og mangler du stadig at finde det perfekte sted at bo? Her på siden tipper vi om en håndfuld gode lejligheder i de franske Alper. De anbefalede lejligheder ligger i Avoriaz, Serre Chevalier, Tignes, Val d'Isere og Val Thorens.

Læse mere

Kategorier: Frankrig

Slopetrotters blog om skiløb

Hos os handler det om skiløb, oplevelser på ski og så ellers lidt mere om skiløb. Vi elsker når støvlerne klikker sig fast på skiene og når sneen knirker. Vi får sus i maven lige inden det går nedad i brede sving, i foroverbøjet æggestilling eller i lettere tilbagelænet stil på off-pisten. Her på bloggen kan du læse om skiløb som vi elsker det. 

Har du en god idé til en historie, der kan glæde andre skiløbere, er du meget velkommen til at skrive til os på: slopetrotter@slopetrotter.dk 

    Seneste blogindlæg